Fødevarebevidsthed

Jeg har her prøvet på at lave nogle landingssider, hvor du kan hente inspiration til de forskellige kompetenceområder i madkundskabsfaget. Hvad end du er madkundskabslærer eller elev, kan du finde information om kompetenceområdet og arbejdet hermed. Det lade sig være, hvad kompetenceområdet handler om og har fokus på, inspiration til forløb eller udvalgte opskrifter.

Hvis der er nogle features, som du godt kunne se på landingssiderne, må du hjertens genre kontakte mig på christian@domesticscience.dk eller i kontaktformularen🙂

 

På denne side finder du alverdens inspiration til arbejdet med kompetenceområdet Fødevarebevidsthed i madkundskab.

 

Indholdsområdet

Fælles mål skriver følgende om Kompetenceområdet:

4.-7. klasse: Eleven kan træffe begrundede madvalg i forhold til kvalitet, smag og bæredygtighed.

7.-8. klasse: Eleven kan foretage begrundede valg af fødevarer i forhold til produktion, kvalitet ogmadoplevelse.

 

Find faghæfte, fælles mål og vejledning for obligatorisk madkundskab her: https://emu.dk/grundskole/madkundskab/faghaefte-faelles-maal-laeseplan-og-vejledning

Find faghæfte, fælles mål og vejledning for madkundskab som valgfag her: https://emu.dk/grundskole/madkundskab-valgfag?b=t5-t23

 

Forløb

Find inspiration til diverse forløb her: Undervisningsforløb og anden inspiration

Opskrifter

Find opskrifter til kompetenceområdet her: Fødevarebevidsthed og bæredygtighed.

This website uses cookies. Ved continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

X