Måltider & madkultur

På denne side finder du alverdens inspiration til arbejdet med kompetenceområdet Måltider & madkultur i madkundskab.

 

Indholdsområdet

Fælles mål skriver følgende om Kompetenceområdet:

4.-7. klasse: Eleven kan fortolke måltider med forståelse for værdier, kultur og levevilkår.

7.-8. klasse: Eleven kan opbygge måltider med forståelse for forskellige madkulturer og levevilkår. 

 

Find faghæfte, fælles mål og vejledning for obligatorisk madkundskab her: https://emu.dk/grundskole/madkundskab/faghaefte-faelles-maal-laeseplan-og-vejledning

Find faghæfte, fælles mål og vejledning for madkundskab som valgfag her: https://emu.dk/grundskole/madkundskab-valgfag?b=t5-t23

 

Forløb

Find inspiration til diverse forløb her: Undervisningsforløb og anden inspiration

Opskrifter

Find opskrifter til kompetenceområdet her: Måltider & madkultur

This website uses cookies. Ved continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

X