Opskrift

Kreativitet

Denne artikel er tænkt, som en intro til elever og lærere, som vil arbejde med kreativitet i madkundskab.Det kan være

Fortsæt med at læse

Spinatvafler

Hvem elsker ikke vafler?Man kan virkelig være kreativ med et vaffeljern. Der er næsten uanet mulighed med ting, som man

Fortsæt med at læse

Pizzavafler

Hvem elsker ikke vafler?Man kan virkelig være kreativ med et vaffeljern. Der er næsten uanet mulighed med ting, som man

Fortsæt med at læse

Panang karry

Vi arbejder med livretter i en af mine K-klasser. I den forbindelse har en elev ønsket panang. Så må vi

Fortsæt med at læse

Smagseksperimenter

Hvordan kan vi arbejde med sanserne, og i madkundskab specielt med smagssansen?Smagssansen består af fem grundsmage. Surt, sødt, salt, bittert

Fortsæt med at læse

Hele kræet! Kyllingen

Hvad kan man lave med en hel kylling? Det skal vi se nærmere på i denne undervisningsgang. Vi parterer en

Fortsæt med at læse

Tarteletter – høns i asparges

Tarteletter, høns i asparges, finder tit vej ind i min undervisning. Tarteletter er nemlig super restemad i bæredygtighedsforløb, en mulighed

Fortsæt med at læse

Stegt flæsk med persillesauce

Udnævnt som Danmarks nationalret tilbage i 2014 af 60.000 personer.Over 44 % af stemmerne havde en kombination af kogte kartofler,

Fortsæt med at læse

Hvillingen

Merlangius merlangus Hvillingen er i min optik en overset fisk til relativt billige penge - specielt hvis du selv kan

Fortsæt med at læse

Ceviche med rå tomatsalsa

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr.Jeg havde besøg af Anders Holm fra

Fortsæt med at læse