- Christian Svane
- 14. november 2023
Xanthan gum
Xanthangum er et "must have" i køkkenet, hvor man kan lide at eksperimentere. Du kan nemlig anvende denne hydrokolloide til
Xanthangum er et "must have" i køkkenet, hvor man kan lide at eksperimentere. Du kan nemlig anvende denne hydrokolloide til
Indhold i forløbetHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til
Hurtig og nem mam. Vi arbejder med færdigretter. I dag skal vi prøve at konkurrere med cup-nudler eller Instant nudler
En ægte streetfood- og madkulturklassiker, som vinder mere og mere ind i min undervisning.Når mine elever skal arbejde med det
Vi arbejder med videnskaben i køkkenredskaberne, og i den forbindelse ser vi nærmere på pander og, hvordan madens tilberedes herpå.
Jeg er helt tossig med mellemøstens køkken! Og hummus er ingen undtagelse her. Hummus er sådan et lækkert lille hapse-tilbehør-nam-nam,
Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed?Så kunne denne opskrift være det praktisk indspark til madlavningen.
Vi skal til Provence - og så alligevel ikke.For aioli kommer oprindeligt fra Provence i Sydfrankrig.Ordet aioli kommer af det
Indhold IndledningFørste undervisningsgangAnden undervisningsgangLærervejledningSå står den lige straks på prøvetid!Og hvordan gør man så lige sig klar til dette?Det er vel
Hvis du tager initiativ og skaber en dagsorden og et oplæg, kan du styre en del af den mundtlige del