Opskrift

Xanthan gum

Xanthangum er et "must have" i køkkenet, hvor man kan lide at eksperimentere. Du kan nemlig anvende denne hydrokolloide til

Fortsæt med at læse

Vegetar-forløb

Indhold i forløbetHer finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem til

Fortsæt med at læse

Hjemmelavet kopnudler

Hurtig og nem mam. Vi arbejder med færdigretter. I dag skal vi prøve at konkurrere med cup-nudler eller Instant nudler

Fortsæt med at læse

Pad thai

En ægte streetfood- og madkulturklassiker, som vinder mere og mere ind i min undervisning.Når mine elever skal arbejde med det

Fortsæt med at læse

Boghvedepandekager med fyld

Vi arbejder med videnskaben i køkkenredskaberne, og i den forbindelse ser vi nærmere på pander og, hvordan madens tilberedes herpå.

Fortsæt med at læse

Hummus

Jeg er helt tossig med mellemøstens køkken! Og hummus er ingen undtagelse her. Hummus er sådan et lækkert lille hapse-tilbehør-nam-nam,

Fortsæt med at læse

En klassisk lørdagskylling til blød kost ny

Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed?Så kunne denne opskrift være det praktisk indspark til madlavningen.

Fortsæt med at læse

Aioli

Vi skal til Provence - og så alligevel ikke.For aioli kommer oprindeligt fra Provence i Sydfrankrig.Ordet aioli kommer af det

Fortsæt med at læse

Elevens huskeliste til prøven

Indhold IndledningFørste undervisningsgangAnden undervisningsgangLærervejledningSå står den lige straks på prøvetid!Og hvordan gør man så lige sig klar til dette?Det er vel

Fortsæt med at læse

Skab en dagsorden og et oplæg

Hvis du tager initiativ og skaber en dagsorden og et oplæg, kan du styre en del af den mundtlige del

Fortsæt med at læse