- Christian Svane
- 4. april 2024
Kreativitet
Denne artikel er tænkt, som en intro til elever og lærere, som vil arbejde med kreativitet i madkundskab.Det kan være
Denne artikel er tænkt, som en intro til elever og lærere, som vil arbejde med kreativitet i madkundskab.Det kan være
Hvem elsker ikke vafler?Man kan virkelig være kreativ med et vaffeljern. Der er næsten uanet mulighed med ting, som man
Hvem elsker ikke vafler?Man kan virkelig være kreativ med et vaffeljern. Der er næsten uanet mulighed med ting, som man
Vi arbejder med livretter i en af mine K-klasser. I den forbindelse har en elev ønsket panang. Så må vi
Hvordan kan vi arbejde med sanserne, og i madkundskab specielt med smagssansen?Smagssansen består af fem grundsmage. Surt, sødt, salt, bittert
Hvad kan man lave med en hel kylling? Det skal vi se nærmere på i denne undervisningsgang. Vi parterer en
Tarteletter, høns i asparges, finder tit vej ind i min undervisning. Tarteletter er nemlig super restemad i bæredygtighedsforløb, en mulighed
Udnævnt som Danmarks nationalret tilbage i 2014 af 60.000 personer.Over 44 % af stemmerne havde en kombination af kogte kartofler,
Merlangius merlangus Hvillingen er i min optik en overset fisk til relativt billige penge - specielt hvis du selv kan
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr.Jeg havde besøg af Anders Holm fra