Måltidets dannelsespotentiale

  • Set
    18
Første artikel på den nye undervisningsblog!
Jeg har skrevet en lille artikel for www.Madkundskab.nu a.k.a Forening for Madkundskab og givet mit bud på, hvordan vi madkundskabslærere kan bidrage en smule til at forstærke dannelsespotentialet i måltidet.
Det er et mega interessant område, som jeg tænker fortjener meget mere opmærksomhed i såvel vores samfund som i uddybelse, udbredelse og redegøren.
Det er et emner, som der er sindsyg mange vinkler at angribe på i såvel praksis som teori i en artikel.
Et muligt nytårsfortsæt kunne være en opfølgning på artiklen og emnet i 2021:-)
Og det tænker jeg måske mest, fordi det er et emne, som fortjener at blive gået mere i dybden med. Samtidig er der også grænser for, hvor dybt vi kan gå med en artikel som denne (læs: længden kan bevæge sig over i en madkundskabsopgave eller bachelor:-)).
Men det er en start, som måske kan skabe lidt faglig debat og fokus på et til tider glemt emne; nemlig dannelse og ikke mindst maddannelse.

 

Du kan læse artiklen via nedenstående link.

https://www.madkundskab.nu/nyhed/maaltidet-som-dannelsespotentiale-627 

Og måske blive medlem af Foreningen for Madkundskab.

Mega godt nytår!

PS.

Nåh ja, smid da endelig en kommentar, hvis du har en spændende holdning til måltidets dannelsespotentialer. Men hold den gode tone – ellers henvises der til Nationen på EB med dertilhørende tåber…

ingredienser

Du vil måske også kunne lide

Efterlad en anmeldelse

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret. Required fields are marked *

X