- 8. december 2020
- by Christian Svane
- 0 Synes godt om
- 0 / 5
- Sværhed: Let

-
Set548
Fagdag, sundhed og gode madpakkesnacks var dagens tema i 4. klasse.
“Her kommer en super opskrift på knækbrød“. Således lød den simple besked fra kollega-Gitte. Simpel besked. Du skal bare få dem til at blive sprøde.
2 Bageplader.
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1 dl sesamfrø
1 dl havregryn
2 dl hvedemel
1 dl rugmel
1 tsk salt
1 ½ dl raps- eller solsikkeolie
1 ½ dl dl vand
- Tænd din ovn på 200º varmluft.
- Kom alle ingredienserne i en skål og rør godt rundt.
- Nu har en godt klistret dej, deler du den i to.
- Tag nu den første af de to deje, og læg den mellem to stykker bagepapir.
- Pres dejen godt ud til siderne med en kagerulle, ind til dejen er fordelt i et 2-3 mm lag. Gør lige så med den anden del af dejen.
- Skær stille og roligt dejen med et pizzahjul. Drys med lidt groft salt.
- Bages ca. 15 minutter ved 200º varmluft.
Lad knækbrødene køle af, og smid dem i en kagedåse.
Nu er der snacks til madpakken i 2-3 uger – hvis de selvfølglig holder så lang tid. Du kommer til at hapse af dem;-)




Velbekomme.
Efterlad en anmeldelse