Opskrift

Pander

I denne artikel kan du læse om nogle af de pander, som vi kommer til at arbejde med i madkundskab.

Fortsæt med at læse

Rabarbersaft & rabarbersirup

Troels  rabarber er blevet humungous! Vi er lige så stille gået igang med at konservere og fermentere diverse sager fra

Fortsæt med at læse

Tomatrelish

I madkundskab 8. klasse kalder vi holdet for Kitchen Science & Mysteries efter den gode franske kemiker og madentusiast Hervé

Fortsæt med at læse

Nøddecreme

Nutella er ret beset et brand, et registreret varemærke, så man kan ikke bare bruge ordet i sine opfindelser eller

Fortsæt med at læse

Hjemmelavet hotdogs

Næsten da…Vi arbejder med hygiejne og mikroorganismer i starten af hvert skoleår. I 7. klasse laver vi en hjemmelavet hotdog,

Fortsæt med at læse

Stegt polenta

Det er efterhånden mit mantra, at når der skal laves fino mad, så lav så meget som muligt i god

Fortsæt med at læse

Simpel tomatsauce til pizza

Her følger ski lige den ualmindelige simple tomatsauce, som jeg plejer at bruge til pizzaer i hjemmet og til undervisning

Fortsæt med at læse

Super Bowl – Verdens største sportsbegivenhed

Og til en sportsbegivenhed følger også mad.Første weekend i februar løber Super Bowl af stablen. Det er afslutningen, finalen, i

Fortsæt med at læse

Vaniljegelato

Årets nytårsmenu bestod af en Gateau Marcel med vaniljeis, hindbærespuma (hindbærskum), isomalt-knas og en havtornssauce.Is er egentlig vældig nemt at

Fortsæt med at læse

Pære belle Helene

Der er den hurtige og den lækre.Vi skal i dag kigge lidt på den lækre!Vi skal nemlig lave den fransk

Fortsæt med at læse