Fromage
Det er ikke helt billig at lave fromage i disse tider. Flødepriserne stiger og stiger.
Gateau Marcel
Hyggedag med Naya. Far-datter hyggedag = mega meje bagning! Yngstearvingen er helt tosset med bagning. Og
FRUGTSALAT – BARE LIDT ANDERLEDES
Kunsten i en frugtsalat må vel siges at være cremen. Frugten er relativ, da det
Risi-frutti-knas – Ny nordisk Risifrutti
Vi arbejder i tiden med Ny Nordisk Mad (NNM). Altså mad, hvor alle råvarerne kan
Soufflé
Så skal tungen holdes lige i munden – både i udtale og i praksis arbejdet.
Flantærte
Navnet kommer sig af latinsk, hvor flado betyder flad kage, en flad tærte med end sød eller
Chokoladekage på 70 sekunder
Vi arbejder med køkkenets mange forskellige redskaber. I denne forbindelse arbejder vi også med sifonflasken
Verdens hurtigste trøfler
En sød lille sag, som kan drejes, fortolkes og eksperimenteres med i smage og udtryk
Molekylær flan – Med et
Opskriften indeholder affiliates Ferie = mere tid til at eksperimentere. Næste skoleår står den
Pandekager – Sifon
Opskriften indeholder affiliates Så er klargøringen til valgholdet i molekylær gastronomi i fuld gang. Vi,