Podcasts til madkundskab
I dette indlæg vil jeg samle en masse opgaver til podcasts, som jeg finder interessante
Kostberegner
Nu opretter jeg satme en lille artikel med hurtig adgang til en kostberegner, da eleverne
Mørdej
Eller tålmodighedsdejen – som jeg plejer at kalde den. Læs mere om Dejforløb her. Det kræver
Bæredygtighed
Denne artikel er både en faglig artikel og tiltænkt som et undervisningsforløb. Artiklen kan derfor
Kostråd
Hvad er sundhed? Er du sund? Du kan finde sindssygt mange bud på, hvad sundhed
Ovnen
Vi bruger ofte ovnen i madlavning og i madkundskab. Men hvad er det egentlig for en
Bål – lær at bygge
Bål er hygge, sammenhold og ikke mindst en livsnødvendig kompetence. At lave bål har altid
Pisket deje
Lagkagebunde, roulader eller en marengs er måske umme-hapsere, som du allerede kender. Disse kalder vi
Mikroovnens mangfoldighed
Den er altså ikke kun til genopvarmning af mad og popcorn. Det er et teknologisk
Vegetar
Vi skal i den kommende tid arbejde med en masse grøntsager og frugter – og