Faglig læsning og anden madnørderi

Hygiejne – den vigtigste forudsætning

  • 0 / 5

Denne lille artikel er altid det første mine elever læser, når de møder ind til

,

Ismaskinen

  • 0 / 5

Gelato, parfait, sorbet, granité eller en god flødeis? Mulighederne er mange, når det komme til

Kødfri kost? Noget for mig?

  • 0 / 5

Altså når jeg præsenterer dette for unge friske vesthimmerlandske drenge i 7. klasse, kigger de

Kemiske hævemidler

  • 0 / 5

Må jeg godt tage noget natron i stedet for bagepulver, Christian? Nej, kære elev… Eller

Koagulering

  • 0 / 5

Ko-a-gu-le-ring Sig det ti gange hurtigt! Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring. Lidt svært ord, men meget nyttig viden i køkkenet. Denne

Korn & mel

  • 0 / 5

Siden indeholder affiliates.    En lille introduktion til 6. klasses madkundskab. I dette afsnit skal

Emulsion

  • 0 / 5

Vi arbejder med mange forskellige teknikker i madkundskab. Én af dem kaldes for en emulsion.

En god madpakke

  • 0 / 5

Hvad er en god madpakke? Den må skulle kunne holde dig kørende hele dagen Når

Energien i vores mad

  • 0 / 5

Din krop bliver tit sammenlignet med en motor. Og det er ikke uden grund. For

Eventyret om karbonaden, paneringen og

  • 0 / 5

I dag skal du høre et lille eventyr om en gammel dansk tradition i køkkenet.