Hygiejne – den vigtigste forudsætning
Denne lille artikel er altid det første mine elever læser, når de møder ind til
Ismaskinen
Gelato, parfait, sorbet, granité eller en god flødeis? Mulighederne er mange, når det komme til
Kødfri kost? Noget for mig?
Altså når jeg præsenterer dette for unge friske vesthimmerlandske drenge i 7. klasse, kigger de
Kemiske hævemidler
Må jeg godt tage noget natron i stedet for bagepulver, Christian? Nej, kære elev… Eller
Koagulering
Ko-a-gu-le-ring Sig det ti gange hurtigt! Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring. Lidt svært ord, men meget nyttig viden i køkkenet. Denne
Korn & mel
Siden indeholder affiliates. En lille introduktion til 6. klasses madkundskab. I dette afsnit skal
Emulsion
Vi arbejder med mange forskellige teknikker i madkundskab. Én af dem kaldes for en emulsion.
En god madpakke
Hvad er en god madpakke? Den må skulle kunne holde dig kørende hele dagen Når
Energien i vores mad
Din krop bliver tit sammenlignet med en motor. Og det er ikke uden grund. For
Eventyret om karbonaden, paneringen og
I dag skal du høre et lille eventyr om en gammel dansk tradition i køkkenet.