Faglig læsning

,

SUPER BOWL – VERDENS STØRSTE

  • 0 / 5

Og til en sportsbegivenhed følger også mad. Første weekend i februar løber Super Bowl af

Store Bededag

  • 0 / 5

Så er det lige om straks St. Bededag. Men hvorfor har vi egentlig fri denne

Risottokornet

  • 0 / 5

Risotto er en meget nem spise at tilberede. Den opfattes ofte som at være svær

, , ,

Pølsehorn til skolestart

  • 0 / 5

Så nærmer førstearvingen sig skolestart og yngstearvingen skal til at have madpakke med i børnehaven.

,

Jævning

  • 0 / 5

Vi arbejder oftest med jævninger, når vi laver saucer, stuvninger, supper, creme, grød m.m. At

Varmeoverførelse – madens tilberedning

  • 0 / 5

Madlavning bliver ofte beskrevet som: “transformationen af råt mad til noget anderledes“. Dog kan der

Smagssansen

  • 0 / 5

Denne artikel er delt i to dele – Level 1 og Level 2. Level 1

NY NORDISK MAD

  • 0 / 5

Ny Nordisk Mad har sin oprindelse i de nordiske lande. Når du spiser og anvender

,

Ost

  • 0 / 5

Vi arbejder i 8. klasse med videnskaben i maden. Med andre ord undersøger vi, hvordan

, ,

Pastaens oprindelse – og lidt

  • 0 / 5

Måske verden mest populære fødevare? Og i hvert fald, verdens sjoveste mad at lave med

X