Faglig læsning

, ,

Fødevarebevidsthed & Ukraine

  • 0 / 5

Jeg har sat en enkelt undervisningsgang af til at arbejde fokuseret med et emne, som

Sukker Level 2 – Mulighederne

  • 0 / 5

Vi tiltrækkes at sukker og dets sødme. Ofte kommer vi til at forbinde sukker med

Sukker – Level 1

  • 0 / 5

Sukkerets sødme kommer ind med modermælken. Og det er også derfor, at vi mennesker langt

, ,

Konservering

  • 0 / 5

Mennesket har altid udnyttet naturen for at skaffe mad. I starten som jægere, senere som

,

Super Bowl – Verdens største

  • 0 / 5

Og til en sportsbegivenhed følger også mad. Første weekend i februar løber Super Bowl af

Store Bededag

  • 0 / 5

Så er det lige om straks St. Bededag. Men hvorfor har vi egentlig fri denne

Risottokornet

  • 0 / 5

Risotto er en meget nem spise at tilberede. Den opfattes ofte som at være svær

,

Jævning

  • 0 / 5

Vi arbejder oftest med jævninger, når vi laver saucer, stuvninger, supper, creme, grød m.m. At

, , ,

Pølsehorn til skolestart

  • 0 / 5

Så nærmer førstearvingen sig skolestart og yngstearvingen skal til at have madpakke med i børnehaven.

Proteiner

  • 0 / 5

“Min krop er et tempel“… Et tempel er en kirkeagtig bygning. En hellig bygning. En

This website uses cookies. Ved continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

X