Fermentering

, , , ,

HOME MADE KETCHUP

  • 0 / 5

Så står den på “ketter”! Den her plejer jeg altid at lave med eleverne, når

, , , ,

JORDBÆRSYLTETØJ

  • 0 / 5

Egentlig er vi lidt sent på den med jordbærmarmeladen – og dog. Min svigermor gemmer

, , , , , , ,

Peanutbutter sandwich

  • 0 / 5

Vi arbejder egentlig med konservering og skal gøre en masse ting klar til de kommende

, , , ,

SYLTEDE CHILIER

  • 0 / 5

Chilierne i skolehaven er brugt, så jeg måtte ty til Rema 1000. Men efter at

, , , , , ,

SYLTET RØDLØG

  • 0 / 5

Sidste skoleår var jeg på Madkamp-kursus på UCN Aalborg. Temaet var konservering. Så jeg har

, , , , , ,

Æblechutney

  • 0 / 5

Hustruen til personalefest. Så jeg forbereder mig på at tage “Årets ægtemandsprisen”! Jep, lillemor skal da

, , , , ,

ÆBLEGELE

  • 0 / 5

Dette er en af grundstenene til en good old peanutbutter jelly sandwich – nemlig æblegeleen.

, ,

SURDEJSBOLLER

  • 0 / 5

Vi har haft gang i et lille fermenteringsforsøg i form af en surdej. Eleverne har

, , ,

SURDEJSPANDEKAGER

  • 0 / 5

En lækker lille snack, når du skal have tyndet lidt ud i surdejen. Det kan

, , ,

AGURKESALAT

  • 0 / 5

Vi arbejder løbende med konservering hen over skoleåret. En god og nem klassiker i arbejdet

X