Molekylær gastronomi

, , , ,

Bearnaise sous vide

  • 0 / 5

Artiklen indeholde affiliates.  “Jeg vil have den sauce far lavede i går”! Knægten kunne åbentbart

, , , ,

Chicken tikka masala

  • 0 / 5

Jeg bruger denne opskrift til valgholdet molekylær gastronomi, hvor vi skal arbejde med sfærifikation. Retter,

, , ,

Flantærte

  • 0 / 5

Navnet kommer sig af latinsk, hvor flado betyder flad kage, en flad tærte med end sød eller

, ,

Chokoladekage på 70 sekunder

  • 0 / 5

Vi arbejder med køkkenets mange forskellige redskaber. I denne forbindelse arbejder vi også med sifonflasken

, , , ,

Andebryst sous vide, rød spidskålssalat

  • 0 / 5

Artiklen indeholder affiliates.  Egentlig skulle jeg arbejde på en råkostsalat til madkundskabsundervisningen til kommende skoleår,

,

Rødbedeskum

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates.  Når du arbejder med molekymi i maden, skal du spørge dig selv

Skum & espumas

  • 0 / 5

I dette indlæg kan du læse om alle de forskellige muligheder vi har for at

,

Sifon

  • 0 / 5

Sifonen er efterhånden et af mine favorit køkkenredskaber. Det er den blevet i takt med

, ,

Rødbedepuré

  • 0 / 5

Opskriften indeholde affiliates   Et lille fræk tilbehør til en ret med et molekylært twist.

,

Zorbit – maltodextrin

  • 0 / 5

Zorbit er et sjovt og nemt produkt at anvende i madlavningen. Det er et fantastisk