Molekylær gastronomi

, , ,

Vanilje milkshake

  • 0 / 5

Jeg er lige så stille begyndt at nørde med noget molekylær gastronomi. Noget som jeg

, ,

Torsk sous vide – og

  • 0 / 5

  Opskriften indeholder affiliates    En sous vide er efterhånden blevet et allemandseje. Jeg har

,

Tomatsalat på spinatterrine

  • 0 / 5

En lidt anderledes tomatsalat? Så får du lige en fizz´ og velsmagende bund at anrette

, ,

Sous vide – Under vakuum

  • 0 / 5

Artiklen indeholder affiliates.   I 8. klasse er vi godt i gang med at læse

,

Zorbit – maltodextrin

  • 0 / 5

Zorbit er et sjovt og nemt produkt at anvende i madlavningen. Det er et fantastisk

,

Molekylær flan – Med et

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates   Ferie = mere tid til at eksperimentere. Næste skoleår står den

,

Molekylær gastronomi

  • 0 / 5

Indlægget indeholder affiliates   I skoleåret 2018/2019 starter jeg et valghold op, som skal arbejde

Natriumalginat (sodium alginate)

  • 0 / 5

Artiklen indeholder affiliates   Så står den lige straks på sfærifikation. I denne forbindelse skal

,

Molekylær gastronomi i folkeskolen

  • 0 / 5

Artiklen indeholder affiliates     Her har du et introdias, hvis du overvejer at arbejde

,

Pandekager – Sifon

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates Så er klargøringen til valgholdet i molekylær gastronomi i fuld gang. Vi,