Vanilje milkshake
Jeg er lige så stille begyndt at nørde med noget molekylær gastronomi. Noget som jeg
Torsk sous vide – og
Opskriften indeholder affiliates En sous vide er efterhånden blevet et allemandseje. Jeg har
Tomatsalat på spinatterrine
En lidt anderledes tomatsalat? Så får du lige en fizz´ og velsmagende bund at anrette
Sous vide – Under vakuum
Artiklen indeholder affiliates. I 8. klasse er vi godt i gang med at læse
Zorbit – maltodextrin
Zorbit er et sjovt og nemt produkt at anvende i madlavningen. Det er et fantastisk
Molekylær flan – Med et
Opskriften indeholder affiliates Ferie = mere tid til at eksperimentere. Næste skoleår står den
Molekylær gastronomi
Indlægget indeholder affiliates I skoleåret 2018/2019 starter jeg et valghold op, som skal arbejde
Natriumalginat (sodium alginate)
Artiklen indeholder affiliates Så står den lige straks på sfærifikation. I denne forbindelse skal
Molekylær gastronomi i folkeskolen
Artiklen indeholder affiliates Her har du et introdias, hvis du overvejer at arbejde
Pandekager – Sifon
Opskriften indeholder affiliates Så er klargøringen til valgholdet i molekylær gastronomi i fuld gang. Vi,