Opskrifter madkundskab

, ,

Cannelés

  • 0 / 5

Endnu endnu en fransk fristelse. Nu er der snart ved at være til et helt

, , ,

Smoothie

  • 0 / 5

En til brunchforløbet i 6. klasse… “A creamy beverage made of fruit blended with juice, milk,

, , ,

Tørrede tomater i olie

  • 0 / 5

Tilbehør til pastaretter, tapas, brunch, madpakker eller salater? Et tilbehør til mange forskellige retter. Jeg

, , ,

Omelet

  • 0 / 5

Som en del af mit brunchforløb på 6. årgang, skal alle elever lave deres egen

, , ,

Madkundskabsvenlig brownie

  • 0 / 5

Jeg plejer altid at tæske mine brownies ind i chokolade. Det kan gøre brownie til

, , ,

Semlor – svenske fastelavnsboller

  • 0 / 5

Ok, jeg hopper også med på bølgende af de sveske fastelavnsboller. Mest af alt, fordi

, ,

Tortillas

  • 0 / 5

Tortillas er fundamentet for megen mad i Mexico. Følger du denne opskrift, har du en

, ,

Nordisk inspireret cremet bygotto

  • 0 / 5

I Italien har de risotto, som er en risret. I Danmark har vi ikke ris,

, , , , ,

Madpakke panini med kalkun

  • 0 / 5

Madpakkeforløb eller sundhedsforløb? Mulighederne er mange.  Denne opskrift startede som en del af et sundhedsforløb

, , ,

Financiers

  • 0 / 5

Uhhh. Små franske hapsekager. Jeg bruger denne opskrift, som en del af min undervisning i