Opskrifter madkundskab

, ,

Risengrød

  • 0 / 5

Hovedrengøring i december, er en fast del af curriculum på 6. årgang i min undervisning.

, ,

Rabarbersaft & rabarbersirup

  • 0 / 5

Troels  rabarber er blevet humungous! Vi er lige så stille gået igang med at konservere

, , ,

Tomatrelish

  • 0 / 5

I madkundskab 8. klasse kalder vi holdet for Kitchen Science & Mysteries efter den gode

, ,

Chokolade-/nøddecreme

  • 0 / 5

Nutella er ret beset et brand, et registreret varemærke, så man kan ikke bare bruge

, ,

Hjemmelavet hotdogs

  • 0 / 5

Næsten da… Som afslutning på 5. klassernes 10 ugers introforløb til madkundskab, runder vi altid

, , ,

Stegt polenta

  • 0 / 5

Det er efterhånden mit mantra, at når der skal laves fino mad, så lav så

, , ,

Simpel tomatsauce til pizza

  • 0 / 5

Her følger ski lige den ualmindelige simple tomatsauce, som jeg plejer at bruge til pizzaer

, , ,

VANILJE-GELATO

  • 0 / 5

Årets nytårsmenu bestod af en Gateau Marcel med vaniljeis, hindbærespuma (hindbærskum), isomalt-knas og en havtornssauce.

, , ,

Pære belle Helene

  • 0 / 5

Der er den hurtige og den lækre. Vi skal i dag kigge lidt på den

, ,

POMMES DUCHESSE


  • 0 / 5

Pommes duchesse er en af de der tilbehør, som jeg godt kan lide. Man kan

X