Undervisningsforløb og anden inspiration

At skille et prøvespørgsmål i

  • 0 / 5

På bagkant at arbejdet med prøve-prøver, kan jeg mærke at eleverne ikke altid lægger så

, ,

Dejforløb

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du

Køkkenredskaber & videnskaben bag

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du

Perspektiver emnet

  • 0 / 5

I denne artikel kan du læse, hvordan du kan samle op på de emner, som

,

Videnskaben i mad

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du

Foodstyling & hverdagsmad

  • 0 / 5

Indhold Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan

At arbejde med undervisningsbeskrivelser

  • 0 / 5

At arbejde med undervisningsbeskrivelser Nøj, hvor kan det nogle gange være svært, frustrerende og gennemgående

,

Madkundskabsrundbold

  • 0 / 5

Eleverne har ofte en forventning om at skulle arbejde med mad i madkundskab – men

Hvad er der i køleskabet?

  • 0 / 5

Hvad mon der gemmer sig i køleskabet? Dette er en opgave, som jeg anvender i

,

Guide til madkulturer – en

  • 0 / 5

I denne artikel får du en guide til, hvordan du kan analysere en madkultur. Det

This website uses cookies. Ved continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

X