Følg med
Om mig
HAM DER MADKUNDSKABSLÆREREN…

Christian - Domesticscience

Pad thai
- 0 / 5
En ægte streetfood- og madkulturklassiker, som vinder mere og mere ind i min undervisning. Når mine elever skal arbejde med
LÆS MERE
Boghvedepandekager med fyld
- 0 / 5
Vi arbejder med videnskaben i køkkenredskaberne, og i den forbindelse ser vi nærmere på pander og, hvordan madens tilberedes herpå.
LÆS MERE
Hummus
- 0 / 5
Jeg er helt tossig med mellemøstens køkken! Og hummus er ingen undtagelse her. Hummus er sådan et lækkert lille hapse-tilbehør-nam-nam,
LÆS MERE
En klassisk lørdagskylling til blød kost ny
- 0 / 5
Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed? Så kunne denne opskrift være det praktisk indspark til
LÆS MERE
Aioli
- 0 / 5
Vi skal til Provence – og så alligevel ikke. For aioli kommer oprindeligt fra Provence i Sydfrankrig. Ordet aioli kommer
LÆS MERE
Elevens huskeliste til prøven
- 0 / 5
Indhold Indledning Første undervisningsgang Anden undervisningsgang Lærervejledning Så står den lige straks på prøvetid! Og hvordan gør man så lige
LÆS MERE
Skab en dagsorden og et oplæg
- 0 / 5
Hvis du tager initiativ og skaber en dagsorden og et oplæg, kan du styre en del af den mundtlige del
LÆS MERE
Dysfagi forløb
- 0 / 5
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem
LÆS MERE
En klassisk lørdagskylling til blød kost
- 0 / 5
Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed? Så kunne denne opskrift være det praktisk indspark til
LÆS MERE
Dysfagi
- 0 / 5
Dysfa-hvafor-noget? Dysfagi kan skyldes en masse forskellige forandringer hos et menneske. Det kan skyldes: Aldring Almen svækkelse Kræftsygdomme i hals
LÆS MERE
Fordøjelsen af mad
- 0 / 5
Vi er her på grænsen til biologifaget. Men madkundskab er mega tværfagligt! Hvorfor spiser vi? Madens formål er
LÆS MERE
Dæk dig bord!
- 0 / 5
Vi arbejder med det æstetiske i måltidet på 6. årgang. Vi bruger hele tiden vores sanser – bevidst som ubevidst.
LÆS MERE
Månedsopgave – Udvikling opskrifter og beregninger ud fra sundhedskriterier
- 0 / 5
I denne månedsopgave skal vi arbejde med at udvikle opskrifter og lave nogle kostberegninger på opskrifterne.Er de sunde eller ej?
LÆS MERE
Sifon æbleskiven
- 0 / 5
Vi arbejder med vores æbleskivepander op til jul, og her skal vi på en tidsrejse med æbleskiver. Jeg lægger næsten
LÆS MERE
Samosa
- 0 / 5
En vegetarisk hapser med dip-dip-nam-nam… Og den kan nemt gøres til et hovedmåltid. Vi kan ændre på størrelse og serveres
LÆS MERE