Opskrifter til madkundskab

,

Bæredygtighed

  • 0 / 5

Denne artikel er både en faglig artikel og tiltænkt som et undervisningsforløb. Artiklen kan derfor både findes under Faglig Læsning

LÆS MERE
,,,

Barbecuesauce

  • 0 / 5

En god barbecuesauce, som kan anvendes til grillerierne til sommer. Det lade sig være som marinade eller som en sauce

LÆS MERE
,

Kostråd

  • 0 / 5

Hvad er sundhed? Er du sund? Du kan finde sindssygt mange bud på, hvad sundhed er ved en søgning på

LÆS MERE

Oksekød

  • 0 / 5

Her kan du læse om oksekød – altså kød fra koen. Vi arbejder ofte med oksekød i undervisningen, hvorfor det

LÆS MERE

Måltidets dannelsespotentiale

  • 0 / 5

Første artikel på den nye undervisningsblog! Jeg har skrevet en lille artikel for www.Madkundskab.nu a.k.a Forening for Madkundskab og givet mit

LÆS MERE
,

Kend dit køkken!

  • 0 / 5

Køkkenbingo! Kampen om den gyldne grydeske! Så sidder vi her igen. I disse Covid-19-lortetider skal vi have tiden til at

LÆS MERE
,,

RISENGRØD

  • 0 / 5

Hovedrengøring i december, er en fast del af curriculum på 6. årgang i min undervisning. Sidste undervisningsgang i december og

LÆS MERE

MÅNEDSOPGAVE – DEJ

  • 3 / 5

I denne månedsopgave skal der samles op på de forskellige dejtyper, som vi har arbejdet med. Måske du har en

LÆS MERE
,,

Æbleskiver med æblekompot

  • 0 / 5

Den her æbleskiveopskrift er tiltænkt noget, der kunne minde og den æbleskive, som du kan købe i supermarkederne – bare

LÆS MERE

Film til madkundskabsundervisning

  • 0 / 5

Skal du bruge en film til din madkundskabsundervisning? Eller søger du bare nogle film, som måske kunne give dig, som

LÆS MERE

Vil du støtte Domestic Science?

  • 0 / 5

Domestic Science er en hjemmeside, hvor du kan finde en masse opskrifter og faglige artikler til din madkudnskabsundervisning eller til

LÆS MERE
,,,,

Falafel i pitabrød med tahini og grønt

  • 0 / 5

Vi skal snart arbejde med kødfrikost og masser af grøntsager. Jeg var kommet til at sætte to supper på undervisningsplanen…

LÆS MERE
,

Ovnen

  • 0 / 5

Vi bruger ofte ovnen i madlavning og i madkundskab. Men hvad er det egentlig for en enhed, og hvordan fungerer den?

LÆS MERE

BYG ET BÅL

  • 0 / 5

Bål er hygge, sammenhold og ikke mindst en livsnødvendig kompetence. At lave bål har altid været en livsnødvendighed at kunne

LÆS MERE
,

Piskede deje

  • 0 / 5

Lagkagebunde, roulader eller en marengs er måske umme-hapsere, som du allerede kender. Disse kalder vi for pisket deje. Dem vil

LÆS MERE
X