- BBQ og grill
- Brød
- Bålmad
- Bæredygtighed
- Dansk madkultur
- Dessert
- Fermentering & konservering
- Fisk
- Fransk madkultur og Bistro
- Opskrifter til madkundskab
- Forretter
- Frokost
- Hovedretter
- Hverdagsmad
- Is
- Jul
- Kage
- Kyllingekød
Følg med
Om mig
HAM DER MADKUNDSKABSLÆREREN…

Christian - Domesticscience

Bæredygtighed
- 0 / 5
Denne artikel er både en faglig artikel og tiltænkt som et undervisningsforløb. Artiklen kan derfor både findes under Faglig Læsning
LÆS MERE
Barbecuesauce
- 0 / 5
En god barbecuesauce, som kan anvendes til grillerierne til sommer. Det lade sig være som marinade eller som en sauce
LÆS MERE
Kostråd
- 0 / 5
Hvad er sundhed? Er du sund? Du kan finde sindssygt mange bud på, hvad sundhed er ved en søgning på
LÆS MERE
Oksekød
- 0 / 5
Her kan du læse om oksekød – altså kød fra koen. Vi arbejder ofte med oksekød i undervisningen, hvorfor det
LÆS MERE
Måltidets dannelsespotentiale
- 0 / 5
Første artikel på den nye undervisningsblog! Jeg har skrevet en lille artikel for www.Madkundskab.nu a.k.a Forening for Madkundskab og givet mit
LÆS MERE
Kend dit køkken!
- 0 / 5
Køkkenbingo! Kampen om den gyldne grydeske! Så sidder vi her igen. I disse Covid-19-lortetider skal vi have tiden til at
LÆS MERE
RISENGRØD
- 0 / 5
Hovedrengøring i december, er en fast del af curriculum på 6. årgang i min undervisning. Sidste undervisningsgang i december og
LÆS MERE
MÅNEDSOPGAVE – DEJ
- 3 / 5
I denne månedsopgave skal der samles op på de forskellige dejtyper, som vi har arbejdet med. Måske du har en
LÆS MERE
Æbleskiver med æblekompot
- 0 / 5
Den her æbleskiveopskrift er tiltænkt noget, der kunne minde og den æbleskive, som du kan købe i supermarkederne – bare
LÆS MERE
Film til madkundskabsundervisning
- 0 / 5
Skal du bruge en film til din madkundskabsundervisning? Eller søger du bare nogle film, som måske kunne give dig, som
LÆS MERE
Vil du støtte Domestic Science?
- 0 / 5
Domestic Science er en hjemmeside, hvor du kan finde en masse opskrifter og faglige artikler til din madkudnskabsundervisning eller til
LÆS MERE
Falafel i pitabrød med tahini og grønt
- 0 / 5
Vi skal snart arbejde med kødfrikost og masser af grøntsager. Jeg var kommet til at sætte to supper på undervisningsplanen…
LÆS MERE
Ovnen
- 0 / 5
Vi bruger ofte ovnen i madlavning og i madkundskab. Men hvad er det egentlig for en enhed, og hvordan fungerer den?
LÆS MERE
BYG ET BÅL
- 0 / 5
Bål er hygge, sammenhold og ikke mindst en livsnødvendig kompetence. At lave bål har altid været en livsnødvendighed at kunne
LÆS MERE
Piskede deje
- 0 / 5
Lagkagebunde, roulader eller en marengs er måske umme-hapsere, som du allerede kender. Disse kalder vi for pisket deje. Dem vil
LÆS MERE