Opskrifter til madkundskab

Pad thai1 | Domestic Science
,,,

Pad thai

  • 0 / 5

En ægte streetfood- og madkulturklassiker, som vinder mere og mere ind i min undervisning. Når mine elever skal arbejde med

LÆS MERE
Boghvedepandeger1 | Domestic Science
,,,

Boghvedepandekager med fyld

  • 0 / 5

Vi arbejder med videnskaben i køkkenredskaberne, og i den forbindelse ser vi nærmere på pander og, hvordan madens tilberedes herpå.

LÆS MERE
Hummus | Domestic Science
,

Hummus

  • 0 / 5

Jeg er helt tossig med mellemøstens køkken! Og hummus er ingen undtagelse her. Hummus er sådan et lækkert lille hapse-tilbehør-nam-nam,

LÆS MERE
IMG 7233 2 | Domestic Science
,

En klassisk lørdagskylling til blød kost ny

  • 0 / 5

Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed? Så kunne denne opskrift være det praktisk indspark til

LÆS MERE
dsc 07115 1 | Domestic Science
,,,,,

Aioli

  • 0 / 5

Vi skal til Provence – og så alligevel ikke. For aioli kommer oprindeligt fra Provence i Sydfrankrig. Ordet aioli kommer

LÆS MERE
Maaltider og madkultur | Domestic Science

Elevens huskeliste til prøven

  • 0 / 5

Indhold  Indledning Første undervisningsgang Anden undervisningsgang Lærervejledning Så står den lige straks på prøvetid! Og hvordan gør man så lige

LÆS MERE
Foedevarebevidsthed | Domestic Science

Skab en dagsorden og et oplæg

  • 0 / 5

Hvis du tager initiativ og skaber en dagsorden og et oplæg, kan du styre en del af den mundtlige del

LÆS MERE
Korrekt Konsistenstrappen i forhold til dysfagi | Domestic Science

Dysfagi forløb

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem

LÆS MERE
IMG 7233 | Domestic Science
,

En klassisk lørdagskylling til blød kost

  • 0 / 5

Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed? Så kunne denne opskrift være det praktisk indspark til

LÆS MERE
Skaermbillede 2023 02 06 kl. 15.02.30 | Domestic Science
,,,

Dysfagi

  • 0 / 5

Dysfa-hvafor-noget? Dysfagi kan skyldes en masse forskellige forandringer hos et menneske. Det kan skyldes: Aldring Almen svækkelse Kræftsygdomme i hals

LÆS MERE
fordøjelse
,,

Fordøjelsen af mad

  • 0 / 5

Vi er her på grænsen til biologifaget. Men madkundskab er mega tværfagligt!   Hvorfor spiser vi?   Madens formål er

LÆS MERE
Borddækning
,

Dæk dig bord!

  • 0 / 5

Vi arbejder med det æstetiske i måltidet på 6. årgang. Vi bruger hele tiden vores sanser – bevidst som ubevidst.

LÆS MERE
pexels lisa fotios 1152237 | Domestic Science
,

Månedsopgave – Udvikling opskrifter og beregninger ud fra sundhedskriterier

  • 0 / 5

I denne månedsopgave skal vi arbejde med at udvikle opskrifter og lave nogle kostberegninger på opskrifterne.Er de sunde eller ej?

LÆS MERE
Sifon
,,

Sifon æbleskiven

  • 0 / 5

Vi arbejder med vores æbleskivepander op til jul, og her skal vi på en tidsrejse med æbleskiver. Jeg lægger næsten

LÆS MERE
IMG 7026 | Domestic Science
,,,,

Samosa

  • 0 / 5

En vegetarisk hapser med dip-dip-nam-nam… Og den kan nemt gøres til et hovedmåltid. Vi kan ændre på størrelse og serveres

LÆS MERE