Opskrifter til madkundskab

Islam & mad

  • 0 / 5

I denne artikel dykker vi ned i samspillet mellem religion og mad. Det gør vi i forbindelse med et forløb

LÆS MERE
,

Fransk løgsuppe

  • 0 / 5

Af alle supper, er denne tilsyneladende blevet en favorit hos min unger… Sad for en rum tid siden og læste

LÆS MERE

Viskositet

  • 0 / 5

I denne artikel skal vi se nærmere på begrebet viskositet. Du arbejder nemlig tit med begrebet, når du laver mad

LÆS MERE

At skille et prøvespørgsmål i tusind dele – eller der

  • 0 / 5

På bagkant at arbejdet med prøve-prøver, kan jeg mærke at eleverne ikke altid lægger så megen energi i arbejdet eller

LÆS MERE

Skab din egen lille elevhave

  • 0 / 5

Du får 2 x 2 meter = 4 m2. Hvad vil du have ud af dem? Det må du næsten

LÆS MERE

Karamellisering

  • 0 / 5

Hvorfor tager maden farve og får en tilberedt smag? Det spurgte jeg eleverne i forbindelse med Maillard-reaktioner i forløbet Videnskaben i mad.

LÆS MERE
,,

Kreolsk inspireret morgenmadsvafler

  • 0 / 5

Vafler til morgenmad – whats not to like? Denne opskrift bruger jeg i forbindelse med en undervisningsgang, hvor vi laver

LÆS MERE
,

Mazarin

  • 0 / 5

En undervurderet klassiker! Som al for tit sættes i samme bås som roulader og citronmåner fra tankstationen eller supermarkedet. Det er

LÆS MERE
,

Italiensk marengs med kiks og frugt

  • 0 / 5

Du kan anvende italiensk til mange forskellige ting i det søde køkken. Det lade sig være pyntning af kager, som

LÆS MERE
,,

Praliné

  • 0 / 5

Vi arbejder med sukkers madkemi (læs mere her: Mulighederne med sukker – Sukker Level 2), og i den forbindelse skal

LÆS MERE
,,,,

Tinga de pollo

  • 0 / 5

Tacos og mexicansk mad kan nemt blive opfattet som oksekød i pandekage eller en eller anden tør skal, som ikke

LÆS MERE
,,

Isvafler

  • 0 / 5

Vi arbejder mere og mere med forskellige istyper i madkundskabsundervisningen. Det skyldes for år tilbage, at jeg havde fået skabt

LÆS MERE

Skumfiduser

  • 0 / 5

Hvilken kategori skal vi egentlig komme skumfidus i? Gratværk? Slik?  Det tænker jeg. Det er faktisk første gang, at jeg

LÆS MERE
coulis
,

Bærcoulis

  • 0 / 5

Ordet coulis kan næsten lyde lige som en kulissen. Jeg plejer at sige til elever, at de kan anvende en

LÆS MERE
marengs
,,

Dejforløb

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem

LÆS MERE

This website uses cookies. Ved continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

X