Recipe Without Sidebar

, , ,

Pad thai

  • 0 / 5

En ægte streetfood- og madkulturklassiker, som vinder mere og mere ind i min undervisning. Når mine elever skal arbejde med

, , ,

Boghvedepandekager med fyld

  • 0 / 5

Vi arbejder med videnskaben i køkkenredskaberne, og i den forbindelse ser vi nærmere på pander og, hvordan madens tilberedes herpå.

,

Hummus

  • 0 / 5

Jeg er helt tossig med mellemøstens køkken! Og hummus er ingen undtagelse her. Hummus er sådan et lækkert lille hapse-tilbehør-nam-nam,

,

En klassisk lørdagskylling til blød kost ny

  • 0 / 5

Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed? Så kunne denne opskrift være det praktisk indspark til

, , , , ,

Aioli

  • 0 / 5

Vi skal til Provence – og så alligevel ikke. For aioli kommer oprindeligt fra Provence i Sydfrankrig. Ordet aioli kommer

Elevens huskeliste til prøven

  • 0 / 5

Indhold  Indledning Første undervisningsgang Anden undervisningsgang Lærervejledning Så står den lige straks på prøvetid! Og hvordan gør man så lige

Skab en dagsorden og et oplæg

  • 0 / 5

Hvis du tager initiativ og skaber en dagsorden og et oplæg, kan du styre en del af den mundtlige del

Dysfagi forløb

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem

,

En klassisk lørdagskylling til blød kost

  • 0 / 5

Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed? Så kunne denne opskrift være det praktisk indspark til