Pad thai
- 0 / 5
En ægte streetfood- og madkulturklassiker, som vinder mere og mere ind i min undervisning. Når mine elever skal arbejde med
Boghvedepandekager med fyld
- 0 / 5
Vi arbejder med videnskaben i køkkenredskaberne, og i den forbindelse ser vi nærmere på pander og, hvordan madens tilberedes herpå.
Hummus
- 0 / 5
Jeg er helt tossig med mellemøstens køkken! Og hummus er ingen undtagelse her. Hummus er sådan et lækkert lille hapse-tilbehør-nam-nam,
En klassisk lørdagskylling til blød kost ny
- 0 / 5
Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed? Så kunne denne opskrift være det praktisk indspark til
Aioli
- 0 / 5
Vi skal til Provence – og så alligevel ikke. For aioli kommer oprindeligt fra Provence i Sydfrankrig. Ordet aioli kommer
Elevens huskeliste til prøven
- 0 / 5
Indhold Indledning Første undervisningsgang Anden undervisningsgang Lærervejledning Så står den lige straks på prøvetid! Og hvordan gør man så lige
Skab en dagsorden og et oplæg
- 0 / 5
Hvis du tager initiativ og skaber en dagsorden og et oplæg, kan du styre en del af den mundtlige del
Dysfagi forløb
- 0 / 5
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem
En klassisk lørdagskylling til blød kost
- 0 / 5
Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed? Så kunne denne opskrift være det praktisk indspark til
Dysfagi
- 0 / 5
Dysfa-hvafor-noget? Dysfagi kan skyldes en masse forskellige forandringer hos et menneske. Det kan skyldes: Aldring Almen svækkelse Kræftsygdomme i hals
Seneste opskrift
-
Aioli
4. juli 2023
Abonner & Følg

Recipe opskrift_Kategorier
- Afrikansk madkultur (2)
- Amerikansk madkultur (18)
- Æg (1)
- Bålmad (4)
- Bæredygtighed (40)
- BBQ og Grill (3)
- Brød (33)
- Dansk madkultur (17)
- Dehydrering (1)
- Dessert (41)
- DIY (3)
- Dressing (3)
- Drikke (2)
- En god middag (1)
- Engelsk madkultur (1)
- Faglig læsning (26)
- Faglig læsning og anden madnørderi (69)
- Fermentering og konservering (17)
- Fisk (9)
- Forretter (11)
- Fødevarebevidsthed (7)
- Fransk madkultur og Bistro (19)
- Frokost (7)
- Gadgets (2)
- Glutenfri (3)
- Gode oplevelser (1)
- Grøntsager (23)
- Hovedretter (32)
- Hverdagsmad (45)
- Indisk madkultur (5)
- Is (7)
- Italiensk (22)
- Jul (7)
- Kage (44)
- Kartoffel tema (2)
- Konfekt (1)
- Konservering (14)
- Kyllingekød (14)
- Laktosefri (1)
- Mad og Sundhed (26)
- madkundskabsomprovefag (6)
- Madlavning (7)
- Madmæssig mangfoldighed (12)
- Madpakken (15)
- Måltider & Madkultur (33)
- Mellemøstlig madkultur (2)
- Mexicansk madkultur (7)
- Molekylær gastronomi (46)
- Morgenmad (18)
- Motionogbevaegelse (6)
- Okse- og kalvekød (15)
- Opskrifter (170)
- Opskrifter madkundskab (205)
- Ost (5)
- Pasta (4)
- Ris (4)
- Salater (10)
- Saucer (16)
- Simremad (8)
- Skolehave (9)
- Slik (1)
- Småkager (6)
- Snacks (11)
- Sous Vide (5)
- Streetfood (3)
- Supper (7)
- Surdej (2)
- Svinekød (11)
- Tapas (8)
- Tærter (3)
- Teknik (1)
- Tilbehør (65)
- Uncategorized (1)
- Undervisningsforløb og anden inspiration (56)
- Urter (2)
- Vegetar (21)
- Vildt (2)