Pad thai
- 0 / 5
En ægte streetfood- og madkulturklassiker, som vinder mere og mere ind i min undervisning. Når mine elever skal arbejde med
Boghvedepandekager med fyld
- 0 / 5
Vi arbejder med videnskaben i køkkenredskaberne, og i den forbindelse ser vi nærmere på pander og, hvordan madens tilberedes herpå.
Hummus
- 0 / 5
Jeg er helt tossig med mellemøstens køkken! Og hummus er ingen undtagelse her. Hummus er sådan et lækkert lille hapse-tilbehør-nam-nam,
En klassisk lørdagskylling til blød kost ny
- 0 / 5
Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed? Så kunne denne opskrift være det praktisk indspark til
Aioli
- 0 / 5
Vi skal til Provence – og så alligevel ikke. For aioli kommer oprindeligt fra Provence i Sydfrankrig. Ordet aioli kommer
Elevens huskeliste til prøven
- 0 / 5
Indhold Indledning Første undervisningsgang Anden undervisningsgang Lærervejledning Så står den lige straks på prøvetid! Og hvordan gør man så lige
Skab en dagsorden og et oplæg
- 0 / 5
Hvis du tager initiativ og skaber en dagsorden og et oplæg, kan du styre en del af den mundtlige del
Dysfagi forløb
- 0 / 5
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem
En klassisk lørdagskylling til blød kost
- 0 / 5
Arbejder du med sundhed, måltider og madkulturer eller måske madmæssigt mangfoldighed? Så kunne denne opskrift være det praktisk indspark til