Faglig læsning

Game plan madkundskabsafslutning – en

  • 0 / 5

Skoleåret lakker lige så stille mod enden. Et specielt skoleår med mange corona-relateret prøvelser. Og

Sukker Level 2 – Mulighederne

  • 0 / 5

Vi tiltrækkes at sukker og dets sødme. Ofte kommer vi til at forbinde sukker med

, ,

Konservering

  • 0 / 5

Mennesket har altid udnyttet naturen for at skaffe mad. I starten som jægere, senere som

Fermentering

  • 0 / 5

Her følger en artikel, hvor vi skal se nærmere på fermenteringskunsten. Det er en lidt

Bindevæv i kød

  • 0 / 5

I denne artikel skal vi se nærmere på bindevæv i kød, og hvordan vi kan

Ovnen

  • 0 / 5

Vi bruger ofte ovnen i madlavning og i madkundskab. Men hvad er det egentlig for en

Mikroovnens mangfoldighed

  • 0 / 5

Den er altså ikke kun til genopvarmning af mad og popcorn. Det er et teknologisk

Videnskaben bag en god pizza

  • 0 / 5

Her følger en lille artikel, som jeg anvender på 6. årgang, når eleverne introduceres til

Varmeoverførelse – madens tilberedning

  • 0 / 5

Madlavning bliver ofte beskrevet som: “transformationen af råt mad til noget anderledes“. Dog kan der

Smagssansen

  • 0 / 5

Denne artikel er delt i to dele – Level 1 og Level 2. Level 1

This website uses cookies. Ved continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

X