Jævning

, , , ,

Stegt flæsk med persillesauce

  • 0 / 5

Udnævnt som Danmarks nationalret tilbage i 2014 af 60.000 personer. Over 44 % af stemmerne

Viskositet

  • 0 / 5

I denne artikel skal vi se nærmere på begrebet viskositet. Du arbejder nemlig tit med

, , , ,

Hakkedrenge med bløde løg

  • 0 / 5

Første varme ret på undervisningsplanen. Der skal gang i gryde og pander. Rettere sagt 2

, , , ,

Frikadeller mit alles!

  • 0 / 5

Frikadeller, kartofler, brun sovs og rødkål. Mega danmarksk bliver det sgu ikke! Vi laver den

,

Jævning

  • 0 / 5

Vi arbejder oftest med jævninger, når vi laver saucer, stuvninger, supper, creme, grød m.m. At

, ,

Pebersauce

  • 0 / 5

Det er måske bøffen der her er i fokus, men det er saucen lige under,