Dansk madkultur, Dessert, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Jordbærtrifli
Det pibler frem med jordbær i tiden – og det er jo helt fantalastisk! Her
Fermentering og konservering, Konservering, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Tilbehør
Jordbærsyltetøj
Egentlig er vi lidt sent på den med jordbærmarmeladen – og dog. Min svigermor gemmer
Bæredygtighed, Dessert, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Frugtsalat – Bare lidt anderledes
Kunsten i en frugtsalat må vel siges at være cremen. Frugten er relativ, da det
Bæredygtighed, Morgenmad, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Dyt´s banana pancakes
En fantastisk start på dagen til til tonerne af Jack Johnson og hans
Dessert, Molekylær gastronomi, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Panna cotta med broken jordbærgele
Opskriften indeholder affiliates Panna Cotta er en lækker dessert fra Norditalien. Retter Piemonte. Panna Cotta
Dessert, Molekylær gastronomi
Molekylær Eton Mess
Opskriften indeholder affiliates Hold nu kæft der er mange historier om, hvordan og hvorledes
Indisk madkultur, Måltider & Madkultur, Molekylær gastronomi
Dekonstrueret raita
Opskriften indeholder affiliates. Arbejdet med valgholdet med “Molekylær gastronomi” skrider frem. Lige om
Dessert, Molekylær gastronomi
Bær-espuma
Opskriften indeholder affiliates Jeg elsker min sifonflaske, og nej, det er ikke bare en flødeskumssprøjte. Du