Pasteuriseret æggeblomme

, , ,

Vaniljegelato

  • 0 / 5

Årets nytårsmenu bestod af en Gateau Marcel med vaniljeis, hindbærespuma (hindbærskum), isomalt-knas og en havtornssauce.

, , ,

Thousand Island dressing

  • 0 / 5

Thousand Island dressingen er nok mest kendt for sin plads på rejecocktailen og på tube

, , ,

Chokoladefondanter

  • 0 / 5

Fondant au Chocolate. Desserten til de pludselige gæster eller middagen, hvor det skal gå hurtigt

, ,

Gelato – Cioccolato

  • 0 / 5

Naya-fisens ynglings is. Jeg har også prøvet at køle iscremen i køleskabet. Plastikfilm overskålen, og

, , ,

Hjemmelavet mayonnaise

  • 0 / 5

Hellmann´s gør det meget godt, men den er også dyr, hvis du ikke spotter den

, , ,

Frugtsalat – Bare lidt anderledes

  • 0 / 5

Kunsten i en frugtsalat må vel siges at være cremen. Frugten er relativ, da det

, , ,

Sauce Bearnaise

  • 0 / 5

Hvorfor pokker har jeg placeret Bearnaisen i baggrunden??? Den burde jo være i forgrunden. Den