Sous vide

Køkkenredskaber & videnskaben bag

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du

, , , ,

3 x gulerod

  • 0 / 5

Vi møder ind tidlig morgen, da vi skal have smidt nogle gulerødder i en sous

, ,

Æg Benedict med Sauce Hollandaise

  • 0 / 5

En lækker og nem morgenmadret. Selvfølgelig ikke lige så nem, som at hælde yoghurt eller

, , , ,

Bearnaise sous vide

  • 0 / 5

“Jeg vil have den sauce far lavede i går”! Knægten kunne åbentbart godt lide Sauce

, , , , , ,

Bøf, nemme grøntsager i ovn,

  • 0 / 5

Nem og hurtig aftensmad? God og anderledes måde at lave bøffer på. Der er masser

, , , ,

Andebryst sous vide, rød spidskålssalat

  • 0 / 5

Egentlig skulle jeg arbejde på en råkostsalat til madkundskabsundervisningen til kommende skoleår, men det udviklede

, ,

Torsk sous vide – og

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates    En sous vide er efterhånden blevet et allemandseje. Jeg har fået

, ,

Sous vide – Under vakuum

  • 0 / 5

I 8. klasse er vi godt i gang med at læse og undersøge alle køkkenets

X