Undervisningsforløb

Smagseksperimenter

  • 0 / 5

Hvordan kan vi arbejde med sanserne, og i madkundskab specielt med smagssansen? Smagssansen består af

, ,

Hele kræet! Kyllingen

  • 0 / 5

Hvad kan man lave med en hel kylling? Det skal vi se nærmere på i

,

Hjemmelavet vs. Færdiglavet

  • 0 / 5

I dette miniforløb skal vi se nærmere på færdiglavet mad versus hjemmelavet mad.  Det skal

Dysfagi forløb

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du

,

Månedsopgave – Udvikling opskrifter og

  • 0 / 5

I denne månedsopgave skal vi arbejde med at udvikle opskrifter og lave nogle kostberegninger på

,

Månedsopgave – Vegetar

  • 0 / 5

I denne månedsopgave skal der samles op på vores viden om vegetarisk mad. Denne opgave

Game plan madkundskabsafslutning – en

  • 0 / 5

Skoleåret lakker lige så stille mod enden. Et specielt skoleår med mange corona-relateret prøvelser. Og

Workshops og oplæg

  • 0 / 5

Her finder du nogle forslag til mulige workshops og oplæg, som jeg vil kunne facilitere

At skille et prøvespørgsmål i

  • 0 / 5

På bagkant at arbejdet med prøve-prøver, har jeg ofte kunne mærke at eleverne ikke altid

Køkkenredskaber & videnskaben bag

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du