Videnskaben i mad

Månedsopgave – Køkkenredskaberne & videnskaben

  • 0 / 5

Man skal aldrig gå ned på udstyr i et køkken! Sådan kan det lyde, når

Creme Brûlée

  • 0 / 5

Uh Massialots gamle franske klassiker, som kan dateres helt tilbage til 1691!   Fransk for

,

Gellan

  • 0 / 5

Gellan et relativt nyt produkt, da det kun er anvendt til fødevareindustrien siden begyndelsen af 1990’erne.

Viskositet

  • 0 / 5

I denne artikel skal vi se nærmere på begrebet viskositet. Du arbejder nemlig tit med

,

Gastrofysik – Videnskaben i mad

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du

Varmeoverførelse – madens tilberedning

  • 0 / 5

Madlavning bliver ofte beskrevet som: “transformationen af råt mad til noget anderledes“. Dog kan der