Bæredygtighed, Mad og Sundhed, Madlavning, Undervisningsforløb og anden inspiration, Vegetar
Vegetar-forløb
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Grøntsager, Indisk madkultur, Madlavning, Måltider & Madkultur, Vegetar
Samosa
En vegetarisk hapser med dip-dip-nam-nam… Og den kan nemt gøres til et hovedmåltid. Vi kan
Undervisningsforløb og anden inspiration, Vegetar
Månedsopgave – Vegetar
I denne månedsopgave skal der samles op på vores viden om vegetarisk mad. Denne opgave
Bæredygtighed, Fødevarebevidsthed, Grøntsager, Hovedretter, Madmæssig mangfoldighed, Vegetar
Chili sin carne
Ej, det er en god chili con carne, mor og far! Du holder din mund,
Bæredygtighed, Hverdagsmad, Mad og Sundhed, Madlavning, Madmæssig mangfoldighed, Vegetar
Vegetarburger
Vi arbejder med madmæssigt mangfoldighed. I den forbindelse læser og hører vi om to personer,
Mad og Sundhed, Måltider & Madkultur, Mellemøstlig madkultur, Snacks, Vegetar
Falafel i pitabrød med tahini
Vi skal snart arbejde med kødfrikost og masser af grøntsager. Jeg var kommet til at
Faglig læsning og anden madnørderi, Vegetar
Vegetar
Vi skal i den kommende tid arbejde med en masse grøntsager og frugter – og
Faglig læsning og anden madnørderi
Kødfri kost? Noget for mig?
Altså når jeg præsenterer dette for unge friske vesthimmerlandske drenge i 7. klasse, kigger de