Skræl og skær gulerødder og kartofler i grove tern.
Kom gulerødder og kartofler i en kasserolle, dækket med vand og bring i kog. Gulerødder og kartofler koges let møre, ca. 10 min. Gulerødder og kartofler skal køle af i noget koldt vand, når det er let møre.
I mens pilles og snittes løg i både og hvidløg fint.
Squashen snittes i tern, ca. 1 x 1 cm.
Kyllingebrystet skæres i skiver eller grove tern.
Kom kyllingestykkerne i en skål med salt, peber, stødt koriander og gurkemeje.
Varm en pande op til middelhøj varme.
Kom lidt solsikkeolie på panden.
Steg kødet af på panden med krydderierne.
Når kødet har taget lidt farve, tilsættes squash, løg og hvidløg. Svits 2 minutter.
Tilsæt gulerødder og kartofler og steg til grøntsagerne er lune og har taget lidt lækker farve.