Nudlerne koges efter anvisning på pakken. Så snart nudlerne er kogt (ca. 3 minutter), kommes de i et dørslag og skylles med koldt vand. På den måde stopper vi kogningen.
Skær top og bund af forårsløgene og snit forårsløgene fint.
Skær kyllingbrysterne ud i tynde skiver.
Pil og snit løg og hvidløg fint.
Skræl gulerødderne og skær den i stave (julienne).
Hak peanuts groft og stil til side.
Snit den halve chili i fine små stykker.
Peberfrugten snittes i strimler.
Pisk de to æg sammen i en lille skål.
Varm en wok eller stor pande op til middelhøj varme. Kom olie i wok/pande og steg kyllingeskiverne i et minut uden at røre. Steg derefter videre, mens du rører rundt.
Efter 2-3 minutter tages kødet af wok/pande.
Steg nu peberfrugt, hvidløg og løg i et minuts penge.
Tilsæt gulerødder og chili og steg i et minuts penge mere.
Til æg og steg ind til det ligner røræg i wok/pande, ca. 1 minut.
Tilsæt sauce, nudler, kylling, bønnespirer, forårsløg og hakkede peanuts.
Steg din pad thai med i 2-3 minutter = klar til servering!