Til at starte med kan du vælge om dit kyllingebryst skal krydres en smule. En teske paprika eller karry måske? Lidt salt og peber?
Varme en pande op til middelhøj varme og tilsæt olie.
Steg kyllingebrystet ca. 4-5 minutter på hver side.
Når kyllingebrystet er gennemstegt, skæres det i fine og tynde skiver. Det må gerne køle af.
Vej ærterne og edamamebønner af og tø dem op i vand fra vandhanen.
Snit forårsløg og peberfrugt fint
Snit kål fint.
Nu er alle ingredienser reelt set klar, og herfra skal de bare i et patentglas eller syltetøjsglas.
Knus, klem og pres et tørt nudelbundt sammen og kom det i glasset. Kom en smule af alle grøntsagerne oven på nudlerne, inden du topper af med kyllingestykkerne.
Bring 1-2 liter vand i kog i en gryde eller elkedel.
Tilsæt ca. 3-4 dl vand til hvert glas. Luk glasset og lad nudlerne trække i 5-6 minutter. Det kan ske, at nudlerne skal trække en smule mere, afhængigt af glassets størrelse.