Hak hasselnødder, mandler og peanuts groft på en et skærebræt.
Først blandes alle de tørre ingredienser i en skål ÷ chokoladen (den skal på, når myslibarene er kølet af).
I med den kondenserede mælk og rør godt sammen. Det bliver til en god gang klistrede graseværk.
Beklæd en bageform bagepapir i bunden og op ad kanterne.
Mysliblandingen hældes bageformen. Pres mysliblandingen ned i bageformen og pres den ud til en ensartet og glat overflade.
Bages ved 130º i ca. 60 minutter. Køl af og sættes på køl
Når mysliblandingen er køleskabskold, skæres den ud i passende stykker. Mine myslibar måler 2 cm x 9 cm. Dette er jo meget afhængigt af dit valg af bageform.
Tip til opskriften
Chokoladen smeltes over vandbad og hældes ud over myslibarene. Jeg tog en spiseske og trak chokoladestriber hen over barrerne.