Go Back

Dyts apple crumble

Christian Svane
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time
Retter Kage
Køkken Dansk
Antal 6 Personer

Ingredienser
  

Fyld

  • 6-8 æbler
  • 1-2 tsk kanel
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 4-5 spsk sukker

Crumble

  • 175 g hvedemel
  • 175 g sukker
  • 175 g smør ellers margarine

Sådan gør du
 

Fyld

  • Æblerne skrælles og skæres i tern og kommes i et smurt fad.
  • Sukker, vaniljesukker og kanel vendes i æblerne.

Crumble

  • Tænd en ovn på 200º over- og undervarme.
  • Mel og sukker blandes og margarinen smuldres heri. Dejen skal ikke hænge sammen, men være godt smuldret.
  • Dejen fordeles over æblerne og kagen bages 30 minutter ved 200º i en forvarmet ovn på normal over- og undervarme.