Go Back

Pasta – all´uovo

Christian Svane
Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Retter Hovedret
Køkken Italiensk
Antal 4 Personer

Ingredienser
  

  • 400 g durummel
  • 4 æg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt

Sådan gør du
 

  • Lav en bunke af melet med en fordybning i midten. Jeg gør det altid i en skål = mindre griseri. Ved godt det ikke er specielt Italiensko-style…
  • Hæld æg, salt og olie ned i fordybningen.
  • Bland melet og væden, først med en gaffel, og derefter med hænderne. Det kan være hårdt, og måske tænker du, at det aldrig bliver til en dej. Bare bliv ved. Lige pludselig bliver dejen sammenhængende.
  • Når dejen er elastisk og ensfarvet, skal den hvile i køleskabet i plastikfolie i en halv times tid. Der skal æltes og gramses en del i dejen!
  • Rul dejen ud med en kagerulle – så tyndt som muligt. Eller anskaf dig en pastamaskine. Det agter jeg at gøre inden længe.