Go Back

Kagecreme

Christian Svane
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 30 minutter
Retter Kage
Antal 1 lagkage

Ingredienser
  

  • 2 æggeblommer (del evt. to æg og kasser hviderne)
  • 1 æg
  • 2 spsk sukker
  • 2 tsk hvedemel
  • 3 dl mælk
  • 1 tsk vaniljesukker

Sådan gør du
 

  • Del to æg i hvider og blommer.
  • Pisk æggeblommerne og ægget med sukker, vaniljesukker og mel i en lille gryde.
  • Opvarm blandingen ved middelhøj varme og tilsæt mælk lidt af gangen, mens du rører rundt.
  • Når blandingen småbobler, pisker du hurtigt indtil blandingen har en tyk, cremet konsistens og cremen fjernes fra varmen med det samme.
  • Smid cremen på køl med plastikfilm. Plastikfilmen skal helt nede på cremen, så der ikke dannes en skorpe.