Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Kagecreme
Christian Svane
Udskriv
Pin Opskrift
Forb. tid
20
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Samlet tid
30
minutter
min
Retter
Kage
Antal
1
lagkage
Ingredienser
2
æggeblommer (del evt. to æg og kasser hviderne)
1
æg
2
spsk
sukker
2
tsk
hvedemel
3
dl
mælk
1
tsk
vaniljesukker
Sådan gør du
Del to æg i hvider og blommer.
Pisk æggeblommerne og ægget med sukker, vaniljesukker og mel i en lille gryde.
Opvarm blandingen ved middelhøj varme og tilsæt mælk lidt af gangen, mens du rører rundt.
Når blandingen småbobler, pisker du hurtigt indtil blandingen har en tyk, cremet konsistens og cremen fjernes fra varmen med det samme.
Smid cremen på køl med plastikfilm. Plastikfilmen skal helt nede på cremen, så der ikke dannes en skorpe.