Tænd din ovn på 200º over- og undervarme
Først piskes æg og sukker til en god luftig æggesnaps.
Frem med en skål. Hvedemel og bagepulver blandes i skålen.
Drys nu melblandingen gennem en si i æggesnapsen og rør.
Frem med en springform (ca. 22 cm i diameter) eller en decideret lagkageform.
Sørg for at dejen forsigtigt fordeles rundt i bageformen. Der skal helst ikke være nogle fordybninger eller toppe på dejen, da det vil kunne give ujævnheder i den færdige bund.
Bag lagkagebunden på nederst rille i ovnen ved 200º i ca. 30 minutter. Du kan med fordel dække kagen med stanniol, hvis den bliver for mørk i toppen.
Ud på en bagerist vendes kagen, når den er færdigbagt.
Find din rolige hånd nede i lommen, fat en brødkniv eller en længere tråd. Del forsigtigt lagkagebunden i 2-3 skiver/lagkagebunde. Det er cool, hvis I kan dele den i 3 dele. Men 2 er fint og sikkert. Klar på en udfordring? Så kør med 3 dele!