Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Mazarin
Christiansvane
Udskriv
Pin Opskrift
Forb. tid
25
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
55
minutter
min
Retter
Bagning, Dessert, Kage, Søde sager
Køkken
Fransk
Antal
1
22 cm springform
Ingredienser
150
g
smør
150
g
sukker
150
g
revet marcipan
3
æg
1
tsk
vaniljesukker
50
g
hvedemel
Sådan gør du
Tænd din ovn på 175 grader Celsius over- og undervarme.
Pisk smør, vanilje og sukker godt sammen.
Riv og tilsæt marcipan.
Tilsæt nu æggene et ad gangen. Pisk godt ind imellem hver æg, således det er optaget i mør-/sukkermassen.
Tilsæt og vend melet i dejen.
Smør en springform (ca. 22 cm i diameter) og drys lidt sukker på smørret.
Kom dejen i formen.
Bag mazarinkagen midt i ovnen i ca. 25-30 minutter.