Go Back

Mazarin

Christiansvane
Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 55 minutter
Retter Bagning, Dessert, Kage, Søde sager
Køkken Fransk
Antal 1 22 cm springform

Ingredienser
  

  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 150 g revet marcipan
  • 3 æg
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 50 g hvedemel

Sådan gør du
 

  • Tænd din ovn på 175 grader Celsius over- og undervarme.
  • Pisk smør, vanilje og sukker godt sammen.
  • Riv og tilsæt marcipan.
  • Tilsæt nu æggene et ad gangen. Pisk godt ind imellem hver æg, således det er optaget i mør-/sukkermassen.
  • Tilsæt og vend melet i dejen. 
  • Smør en springform (ca. 22 cm i diameter) og drys lidt sukker på smørret. 
  • Kom dejen i formen.
  • Bag mazarinkagen midt i ovnen i ca. 25-30 minutter.