Go Back

Bløde løg

Christian Svane
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 35 minutter
Retter Tilbehør
Køkken Dansk

Ingredienser
  

  • 2 stk store løg
  • 15 g smør
  • 2 spsk Worchestershiresauce
  • 2 spsk balsamico
  • ½ tsk salt og peber

Sådan gør du
 

  • Skær enderne af løgene, halver med en kniv og pil dem.
  • Skær løgene i skiver.
  • Varm en lille pande op på middelhøj varme og tilsæt smør.
  • Tyr løg heri og svits dem af 3-4 minutter.
  • Tilsæt rødvinsbalsamico og Worchestershire sauce og steg i 1-2 minutter mere.
  • Skru ned på lav varme og læg staniol over løg. Lad dem stege i 10-15 minutter. De kan egentlig stå ved lav varme i længere tid. Så man kan sagtens starte op dem tidligt i madlavningen.