Filetterne renses og drysses med salt. Tænd ovnen på 80-100 grader
Filetterne skal nu bages indtil de falder fra hinanden, ca. 15-20 minutter.
Grønkålen vaskes godt.
Den ene halvdel af grønkålen snittes i strimler og den anden halvdel plukkes i store stykker
De store stykker grønkål skal vendes/marineres med lidt solsikke- eller rapsolie og salt og bages sprødt i ovnen ved 200° grader varmluft. Det tager 5-6 minutter alt efter ovn.
Kom smør i en kasserolle og varm den op til den begynder at boble og skumme. Smørret skal dufte lidt af nødder. Når smørret er brunet kan det sigtes gennem kaffefilter. Pas på, det er varmt!
Bland det brunede smør med soya, citronsaft og hakkede mandler.
Varm en pande op til middelhøj varme, og sauter den resterende grønkål i strimler. Smag til med salt og peber.
Anret den sauteret grønkål på fade eller tallerkener.
Pluk den bagte fisk og læg det ovenpå grønkålen. Til sidst hældes smørsovsen på, og det sprøde kål lægges ovenpå.