Fiskeben skylles og renses. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Læg fiskebenene på bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i 10-15 minutter. De skal gerne være lysebrune i kanterne.
Imens hakkes hvidløg og timian.
Kom smør i en stor gryde sammen med hvidløg og timian og sauter ved middelvarmeuden det tager farve.
Kom fiskebenene i gryden sammen med hvidvin. Kog i 7-8 minutter.
Tilsæt fløde og kog yderligere 7-8 minutter.
Imens skal fiskeresterne skæres i små stykker og kommes op i en skål. Kom salt og peber deri.
Kom fisken op i små kaffekopper eller små skåle og stil til side.
Sigt suppen overi en anden gryde. Nu skal den koges ind til den smager dejligt. Kom gerne en boullionterning i. Husk at smage til med salt og citronsaft og evt. lidt ekstra bouillonterning.
Blend det tørrede estragon.
Tag nu de små kopper frem. Varm fiskesuppen op og stavblend suppen så den skummer.
Med en dyb suppeske anrettes suppen i kopperne så det dækker fiskestykkerne.
Drys estragonpulver ovenpå.