Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Stegt flæsk med persillesauce
Christian Svane
Udskriv
Pin Opskrift
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
45
minutter
min
Retter
Hovedret, Hverdagsmad
Køkken
Dansk
Antal
4
personer
Ingredienser
700-800
g
stegeflæsk
Lidt
salt og peber
Persillesauce
50
g
smør
4
spsk
hvedemel
4-5
dl
mælk
½-1
grøntsagsbouillonterning
1
håndfuld
kruspersille
Sådan gør du
Klargøre en rist over en bradepande beklædt med bagepapir.
Kom flæsken på bageristen.
Drys lidt salt og peber over flæsket.
Steg flæskeskiverne i en forvarmet ovn ved 175℃ varmluft i 30-40 minutter og vend dem et par gange undervejs.
Persillesauce
Skyl persillen, og hak den fint.
Smelt smørret i en kasserolle.
Drys mel i smørret, og pisk det sammen for svag varme, så melet bliver stegt godt.
Tilsæt mælk lidt ad gangen, mens du pisker, og koger saucen godt igennem.
Rør persille i sovsen, og smag den til med salt og peber.
Tip til opskriften
Tilbehør er selvfølgelig nye kogte kartofler og syltet rødbeder.