Go Back
Udskriv
Smaller
Normal
Larger
Den du ved nok...
Christian Svane
Udskriv
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
25
minutter
min
Samlet tid
40
minutter
min
Antal
1
lille bradepande
Ingredienser
Kagen
300
g
sukker
4
æg
3
dl
mælk
450
g
hvedemel
3
tsk
vaniljesukker
4
spsk
kakao
3
tsk
bagepulver
200
g
smeltet margarine
Glasur
200
g
smeltet margarine
7
spsk
kaffe
2 ½
spsk
kakao
3
tsk
vaniljesukker
200
g
kokosmel
250
g
flormelis
Sådan gør du
Kagen
Smelt margarinen i en kasserolle.
I mens piskes sukker og æg i en stor skål.
Mel, vaniljesukker, bagepulver og kakao blandes i en skål.
Kom mælken i ægge- og sukkermassen. Og rør videre.
Tilsæt mel gennem en si.
Tilsæt det smeltet margarine.
Kom bagepapir i en bradepande. Fyld dejen i din bradepande.
Bag kagen ved 190° C i ca. 25 minutter.
Glasur
Mens kagen bages, kan du smelte smørret til glasuren i en kasserolle.
Bland alle ingredienser til glasuren sammen i kasserollen.