Go Back

Den du ved nok...

Christian Svane
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 1 lille bradepande

Ingredienser
  

Kagen

  • 300 g sukker
  • 4 æg
  • 3 dl mælk
  • 450 g hvedemel
  • 3 tsk vaniljesukker
  • 4 spsk kakao
  • 3 tsk bagepulver
  • 200 g smeltet margarine

Glasur

  • 200 g smeltet margarine
  • 7 spsk kaffe
  • 2 ½ spsk kakao
  • 3 tsk vaniljesukker
  • 200 g kokosmel
  • 250 g flormelis

Sådan gør du
 

Kagen

  • Smelt margarinen i en kasserolle.
  • I mens piskes sukker og æg i en stor skål.
  • Mel, vaniljesukker, bagepulver og kakao blandes i en skål.
  • Kom mælken i ægge- og sukkermassen. Og rør videre.
  • Tilsæt mel gennem en si.
  • Tilsæt det smeltet margarine.
  • Kom bagepapir i en bradepande. Fyld dejen i din bradepande.
  • Bag kagen ved 190° C i ca. 25 minutter.

Glasur

  • Mens kagen bages, kan du smelte smørret til glasuren i en kasserolle.
  • Bland alle ingredienser til glasuren sammen i kasserollen.