Go Back

Bøf i folie

Christian Svane
Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 1 time
Retter Hovedret, Hverdagsmad
Køkken Dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 400-500 g oksefars
  • 1 tsk sennep
  • 1 spsk rasp
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ tsk salt og peber
  • 3 tomater
  • 1 peberfrugt
  • 2 løg
  • 4-5 champignons
  • 2 spsk balsamico

Sådan gør du
 

  • Tænd en ovn på 180 grader varmluft.
  • Kom oksefars, sennep, rasp, olivenolie, salt og peber i en skål og ælt farsen godt og grundigt.
  • Form 4 bøffer.
  • Brun bøfferne godt af på hver side i ca. 3-4 min, og pak dem herefter ind i stanniol (alufolie) – placer dem i et ildfast fad.
  • I mens bøfferne brunes, kan du skære tomater, peberfrugt og løg i grove stykker.
  • Skær det nederste af stokken på champignons og vask og rens dem grundigt.
  • Sauter grøntsagerne i samme pande i 3 minutter. Hælder grøntsagerne over bøfferne i stanniolen.
  • Ind i ovnen med skidtet i ca. 20-25 minutter.