Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Panang
Christian Svane
Udskriv
Pin Opskrift
Forb. tid
20
minutter
min
Tilb. tid
25
minutter
min
Samlet tid
45
minutter
min
Retter
Hovedret, Hverdagsmad
Køkken
Thailand
Antal
4
personer
Ingredienser
400
g
kyllingebryst eller inderlår
2
fed
hvidløg
1
løg
3
gulerødder
150
g
broccoli
150
g
edamamebønner eller haricots verts
20
g
friskrevet ingefær
1
rød peberfrugt
1
dåse
kokosmælk (400 ml)
2
spsk
peanutbutter
2
spsk
soya
½
lime
2
spsk
sesamolie til stegning
Sådan gør du
Skær kyllinge i tynde skiver.
Hvidløg og løg snittes fint.
Snit peberfrugt i lange strimler.
Skræl guleroden og skær den i stave.
Skyl, rengør og skær broccolien i små buketter.
Fjern skrallen fra ingefæren og riv den på et råkostjern.
Varm en pande op til middelhøj varme og tilsæt sesamolie, når panden er godt varm.
Kom kyllingestykkerne i panden og brun kødet godt af på alle sider.
Tilsæt derefter løg, hvidløg, ingefær og karrypasta og sauter ved middelvarme i 1-2 minutter.
Tilsæt gulerødder, broccoli, bønner og kokosmælk til retten og lad retten simre under låg i 15 minutter.
Tilsæt nu peberfrugt, peanutbutter og soyasauce.
Smag til med lime og server.
Tip til opskriften
Til en gang panang skal du helt klart have en god portion ris. Panang oven på og drys med peanuts og basilikumblade.