Go Back

Spinatvafler

Christian Svane
Forb. tid 2 timer 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 2 timer 35 minutter
Retter Bagning, Bæredygtighed, Hverdagsmad
Køkken Global

Værktøj

  • 1 Belgisk vaffeljern

Ingredienser
  

Spinatvafler

  • 200 g spinat
  • 2 dl mælk
  • 4 æg
  • 175 g hvedemel
  • 50 g rugmel
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk bagepulver

Tilbehør

  • 1 avocado
  • 125 g røget laks
  • Ca. 100 g frisk spinat eller salat
  • Ca. 1 dl cremefraiche
  • Lidt frisk dild

Sådan gør du
 

Spinat

  • Skyl eller optøjer spinaten
  • Kom alle ingredienserne i en stor skål.
  • Blend alle ingredienser sammen med en stavblender til du får en helt grøn lind vaffeldej.
  • Tænd for vaffeljernet.
  • Pensl vaffeljernet med olie eller smør.
  • Steg nu vaflerne.

Tilbehør

  • Skyl spinat eller snit salat.
  • Halver avocadoen, fjern stenen og skær den i skiver.
  • Top nu vaflerne med en cremefraiche, spinat, røget laks, avokadoskiver og dild som du synes det skal anrettes.