Go Back

Havregrynspandekager

Christian Svane
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 35 minutter
Retter Morgenmad
Køkken Dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 200 g havregryn
  • 3 dl mælk
  • 2 æg
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1 tsk vaniljesukker
  • ¼ tsk salt
  • ½ appelsin, saften herfra

Sådan gør du
 

  • Vi skal have gjort havregrynene godt bløde, så bland havregryn, appelsinsaft, æg og mælk. Lad det stå og trække i 15 minutter.
  • I med honning, vaniljesukker og salt. Blend massen med en stavblender.
  • Frem med en pandekagepande eller en slipletpande (teflon). Varm panden op til middelhøj varme. Kom lidt smør på panden.
  • Steg pandekagerne i lidt smør. Skru evt. ned til middel høj varme, hvis pandekagerne tager lidt for hurtig farve.