Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Havregrynspandekager
Christian Svane
Udskriv
Pin Opskrift
Forb. tid
20
minutter
min
Tilb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
35
minutter
min
Retter
Morgenmad
Køkken
Dansk
Antal
4
personer
Ingredienser
200
g
havregryn
3
dl
mælk
2
æg
1
spsk
akaciehonning
1
tsk
vaniljesukker
¼
tsk
salt
½
appelsin, saften herfra
Sådan gør du
Vi skal have gjort havregrynene godt bløde, så bland havregryn, appelsinsaft, æg og mælk. Lad det stå og trække i 15 minutter.
I med honning, vaniljesukker og salt. Blend massen med en stavblender.
Frem med en pandekagepande eller en slipletpande (teflon). Varm panden op til middelhøj varme. Kom lidt smør på panden.
Steg pandekagerne i lidt smør. Skru evt. ned til middel høj varme, hvis pandekagerne tager lidt for hurtig farve.