Kyllingebrysterne krydres med paprika, spidskommen og salt på begge sider.
Varm en pande op til middelhøj varme.
Kom olie på panden, således der ligger et tynd lag på hele panden.
Kyllingebrystet brunes af på begge sider, inden du lige skruer blusset ned på lav varme og kommer lidt stanniol over kyllingebrysterne. Lad dem småhygge 4-5 minutter på hver side under stanniolen.
I mellemtiden kan du klargøre salaten m.m.
Spinat skylles i et dørslag. Kom i skål/bowl.
Kikærterne drænes og skylles i et dørslag. Kom i skål/bowl.
Løg og peberfrugt hakkes fint. Kom i skål/bowl.
Knæk bunden af aspargesene og skyld dem. Asparges snittes i fine skiver. Kom i skål/bowl.
Når kyllingebrystet er færdigstegt må det godt lige køle en smule af på en tallerken, inden det skæres i tynde skiver. Ja, du kan også rive det i stykker med to gafler.
Kyllingestykkerne anrettes sirligt med salaten i skålen.
Drys sesam ud over bowlen med salaten.