Kom 6 dl vand og 2 bouillonterninger i en kasserolle med låg. Bring i kog og opløs terningerne. Sluk for blusset, når det koger.
Mål alle dine ingredienser af og stil dem ved siden af komfuret.
Smelt smør ved middel varme i en gryde.
Når smørret syder og bruser, tilsættes karry og spidskommen. Rør rundt i et minut, hvor vi “brænder” karryen af = udvikler smag.
Tilsæt mel i og pisk sammen med piskeris. Det vil tykne og blive til en tyk pandekagedej-ish-konsistens.
Nu tilsætter du langsomt bouillonen fra kasserollen, mens pisker videre med piskeriset.
Saucen vil tykne og nu er det mest et spørgsmål om, hvor tyk din sauce skal være. Hvis saucen virker tynd, skal den lige have lov at koge op. Hvis den virker tyk, skal der tilsættes mere væske. Det kan ske, at du skal have tilsat mere en de 6 dl bouillon.