75gsmør (eller margarine, hvis du vil spare en skilling)
500ghvedemel
4tskbagepulver
2tskvaniljesukker
250gknuste makroner
Fyld
200gsmør
300gkokosmel
400gbrun farin
1dlmælk
1tsk vaniljesukker
Sådan gør du
Kagen
Tænd din ovn på 200° over- og undervarme.
Pisk æg, vaniljesukker og sukker til en god æggesnaps.
Smelt smørret i en kasserolle og tilsæt dernæst mælken.
Bland mel og bagepulver sammen.
Sigt melblandingen i æggesnapsen. Fortsæt vil du ikke har mere melblanding.
Hæld mælk og smør langsomt i melblanding, mens der piskes.
Knus makronerne groft og vend i dejen.
Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir og bag kagen midt i ovnen i 20 minutter ved 200° over- og undervarme.
Mens kagen bager, laver du fyldet til toppen af drømmekagen.
Fyld
Smelt smør i en kasserolle og tilsæt dernæst kokosmel, farin og mælk.
Tag kagen ud efter de første 20 minutter og skru ovnen op på 210° over- og undervarme.
Nu fordeler du fyldet oven på kagen. Bag kagen færdig, ca. 5 minutter, sådan at fyldet lige karamelliserer. Lad kagen hvile en smule, inden du spiser. Ellers brænder du tungen.