Tænd ovnen på 200º over- og undervarme.
Smelt smørret i en kasserolle.
Kom lunkent vand, smuldret gær, sukker, salt, olivenolie og timian i en røreskål. Rør sammen til gæren er opløst.
Tilsæt smeltet smør til skålen.
Tilsæt grahams- eller fuldkornsmel.
Tilsæt lidt af hvedemelet ad gangen, ind til du har en smidig og elastisk dej, som ikke klistrer til fingrene, når du rører ved den.
Lad dejen hæve 15-30 minutter i skålen med en viskestykke over. Gerne et lunt sted, så gæren kan gøre sin virkning (Gærprocessen). Ælt dejen godt i gennem igen og form bollerne, som vist på nedenstående billede.
Lad bollerne efterhæve i 15-20 minutter. Så får du nogle ekstra luftige burgerboller!
Pensl bollerne med et æg, drys med sesamfrø og bag dem ved 180º i ca. 15 minutter.