Skær kyllingekødet i fine og tynde strimler.
Skær den røde peberfrugt i fine strimler.
Skræl og skær gulerødder i fine stave (julienne).
Snit kålet fint.
Vask og hak forårsløget groft. Gem toppen af forårsløget til pynt. Det skal bare snittes fint og drysses over til sidst.
Kom soyasauce, sambal oelek og oystersauce i en skål.
Lad en wok eller stegepande blive godt varm – skru op på middelhøj varme (på trin 7 af 9). Lad olien blive varmet godt op i wok´en.
Svits kyllingestrimler, drys salt i, ca. 2 minutter.
Tilsæt gulerødder, forårsløg og peberfrugt og svits i yderligere ca. 1 minut.
I med bambusskudene. Rør, rør og vend…
Pres hvidløget i wok´en.
I med soyasauce, sambal oelek og oystersauce.
Tilsæt kål og drys med lidt peber – vend godt rundt.
Tilsæt evt. en dl vand. Så får du lidt sauce til retten.