Tænd din ovn på 225° over- og undervarme.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
Tilsæt evt. lidt af den restende del af melet. Dejen skal være til at arbejde med, uden at den klistrer til fingerne.
Rul dejen ud til en firkantet plade (ca. 40 x 40 cm).
Skær dejpladen igennem, så der bliver 16 firkanter. Firkanterne skal være ca. 10 x 10 cm. Så er der plads til cremen i midten uden at den smutter ud.
Læg ca. 1 spsk creme på hver firkant.
Saml dejen om fyldet til små “pakker”. Klem sammenføjningerne godt sammen så cremen ikke kan løbe ud.
Form “pakkerne” til boller og stil dem med sammenføjningerne nedad på plader med bagepapir.
Lad bollerne efterhæve tildækket i ca. 20 minutter.
Bag bollerne midt i ovnen i ca. 10 minutter ved 225° over- og undervarme, og lad dem køle af.